Telefon: 86 88 81 70

​Lille ADR certifikat

Over 40 års erfaring​

Overholder aftaler og tider​

5 ud af 5 i anmeldelser​

Løsningsorienteret service​

God kommunikation​

Containerudlejning og containerkørsel tilbydes​

Hos Pederstrup Vognmandsforretning har vi mange års erfaring som vognmand med containerkørsel og containerudlejning til private, erhverv og det offentlige i området omkring Kjellerup, Viborg og Silkeborg. Vi tilbyder container til leje i forbindelse med affald, jord, grønt affald eller andre ting, som du skal have fjernet fra grunden derhjemme, byggepladsen eller andre steder. Lad os klare arbejdet for dig.

Vores biler til containerkørsel

Til containerkørsel har vi fire 4-akslede tipbiler, som alle rummer stor kapacitet, og på den ene af bilerne er der mulighed for at påmontere en kran. Hver af dem bliver kørt af en pålidelig og kvalificeret chauffør.


Dette betyder, at vi udover containerkørsel også kan udføre gravearbejde samt flytning af redskabscontainere, haveaffald, udlægning af køreplader mv. med kran. Alle vores biler har mulighed for at sidetippe og bagtippe, hvilket gør dem meget fleksible i forbindelse med levering af sand og grus.

Hvad koster det at leje en container?

Har du brug for en vognmand eller leje af container til hjemmet eller byggepladsen og derefter containerkørsel, så tilbyder vi også containerudlejning til attraktive priser. Den konkrete pris afhænger blandt andet af containerens størrelse – kontakt os for en konkret pris.  Vi har desuden to biler, som hver vinter bidrager til vinterbekæmpelsen med henholdsvis sneplov og sandpresning for Silkeborg kommune.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på containerudlejning

Ønsker du at vide mere om vores containerudlejning eller containerkørsel, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 81 70 eller e-mail kurt@kkpederstrup.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt Pederstrup Vognmandsforretning 

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt - hvad end det vedrører gode råd, spørgsmål, et godt tilbud eller noget andet.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Eigild Knudsen ApS

Rosenvænget 9
​8620 Kjellerup

CVR: 27523897​

Telefon: 86 88 81 70

E-mail: kurt@kkpederstrup.dk

Links