Telefon: 86 88 81 70

Containerudlejning og containerkørsel tilbydes

Hos Pederstrup Vognmandsforretning har vi mange års erfaring som vognmand med containerkørsel og containerudlejning til private, erhverv og det offentlige i området omkring Kjellerup, Viborg og Silkeborg.

Vi udføre containerkørsel og tilbyder containerudlejning i forbindelse med affald, jord, grønt affald eller andre ting, som du skal have fjernet fra grunden derhjemme, byggepladsen eller andre steder. Lad fra Pederstrup Vognmandsforretning klare arbejdet for dig.

Vores biler til containerkørsel

Til containerkørsel har vi fire 4-akslede tipbiler, som alle rummer stor kapacitet, og på den ene af bilerne er der mulighed for at påmontere en kran. Hver af dem bliver kørt af en pålidelig og kvalificeret chauffør.

Dette betyder, at vi udover containerkørsel også kan udføre gravearbejde samt flytning af redskabscontainere, haveaffald, udlægning af køreplader m.v med kran. Alle vores biler har mulighed for at sidetippe og bagtippe, hvilket gør dem meget fleksible i forbindelse med levering af sand og grus.

Containerudlejning og vinterbekæmpelse

Har du brug for en vognmand eller at leje en container til hjemmet eller byggepladsen og derefter containerkørsel, så tilbyder vi også containerudlejning til gode priser.

Vi har desuden to biler, som hver vinter bidrager til vinterbekæmpelsen med henholdsvis sneplov og sandpresning for silkeborg kommune.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde som vognmand inden for containerkørsel, containerudlejning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 88​ 81 70.

Kontakt Pederstrup Vognmandsforretning 

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt - hvad end det vedrører gode råd, spørgsmål, et godt tilbud eller noget andet.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Eigild Knudsen ApS

Rosenvænget 9
​8620 Kjellerup

CVR: 27523897​

Telefon: 86 88 81 70

E-mail: kurt@kkpederstrup.dk

Links