Telefon: 86 88 81 70

Krankørsel samt levering af sand og grus

Har du brug for en professionel og erfaren samarbejdspartner og vognmand inden for krankørsel, så er Pederstrup Vognmandsforretning det oplagte valg – vi leverer sand og grus til alle i områderne omkring Silkeborg, Viborg og Kjellerup.

Mange års erfaring

Vi har 40 års erfaring med løsning af diverse kørselsopgaver for både private, erhverv og det offentlige i byer i Midtjylland. Vi har blandt andet stor erfaring i levering af grus og sand til byggeprojekter, ligesom vores kran også kan varetage mange andre opgaver.

Hvad kan vi tilbyde med krankørsel?

Den store fleksibilitet, som vores bil til krankørsel tilbyder, gør, at vi som vognmand kan udføre et væld af forskellige opgaver. Kranen kan blandt andet bruges til:

  • Afhentning og levering af sand, grus og andre materialer
  • At lægge køreplader
  • Hejseopgaver og løftning af tunge genstande
  • At tage slam ud af gyllebeholdere
  • Containerkørsel (containere med alt fra værktøj og elektronik til haveaffald)
  • Samt diverse andre opgaver inden for krankørsel

Levering af grus og sand til tiden

Er du ved at anlægge en ny indkørsel, en ny have, eller skal du opføre et nyt byggeri? Så lad os stå for leveringen af sand, grus, belægning eller andre materialer til projektet. Vi sørger for en hurtig levering til tiden og har altid konkurrencedygtige priser på levering af grus og sand – alt med den rette dokumentation og certificering.

Hør mere om krankørsel

Ønsker du yderligere information om, hvad vi som vognmand kan tilbyde med vores krankørsel, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på levering af sand og grus, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 8​1 70.


Vi tilbyder krankørsel og levering af grus, sand og andre materialer i hele Midtjylland og har især mange opgaver i Kjellerup og Silkeborg.

Kontakt Pederstrup Vognmandsforretning 

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt - hvad end det vedrører gode råd, spørgsmål, et godt tilbud eller noget andet.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Eigild Knudsen ApS

Rosenvænget 9
​8620 Kjellerup

CVR: 27523897​

Telefon: 86 88 81 70

E-mail: kurt@kkpederstrup.dk

Links