Telefon: 86 88 81 70

​Lille ADR certifikat

Over 40 års erfaring​

Overholder aftaler og tider​

5 ud af 5 i anmeldelser​

Løsningsorienteret service​

God kommunikation​

​Krankørsel samt levering af sand og grus

Har du brug for en professionel og erfaren samarbejdspartner og vognmand inden for krankørsel, så er Pederstrup Vognmandsforretning det oplagte valg – vi tilbyder levering af grus og sand til en billig pris til alle i områderne omkring Silkeborg, Viborg og Kjellerup.

Vi har mange års erfaring med krankørsel

Vi har 40 års erfaring med kranservice for både private, erhverv og det offentlige i byer i Midtjylland. Vi har blandt andet stor erfaring inden for levering af grus og sand til byggeprojekter, ligesom vores kran også kan varetage mange andre opgaver.

Vores arbejdsområder inden for krantransport

Den store fleksibilitet, som vores bil til krankørsel tilbyder, gør, at vi som vognmand kan udføre et væld af forskellige opgaver. Kranen kan blandt andet bruges til:

  • Afhentning og levering af sand, grus og andre materialer
  • At lægge køreplader
  • Hejseopgaver og løftning af tunge genstande
  • At tage slam ud af gyllebeholdere
  • Containerkørsel (containere med alt fra værktøj og elektronik til haveaffald)
  • Samt diverse andre opgaver inden for krankørsel.

Levering af grus og sand til tiden

Er du ved at anlægge en ny indkørsel, en ny have, eller skal du opføre et nyt byggeri? Så lad os stå for leveringen af grus, sand, sten, belægning eller andre materialer til projektet. Vi sørger for en hurtig levering til tiden og har altid konkurrencedygtige priser på levering af sand og grus – alt med den rette dokumentation og certificering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde med vores krankørsel, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på levering af sand og grus, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 88 81 70 eller skrive til vores e-mail kurt@kkpederstrup.dk.

Kontakt Pederstrup Vognmandsforretning 

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt - hvad end det vedrører gode råd, spørgsmål, et godt tilbud eller noget andet.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

Eigild Knudsen ApS

Rosenvænget 9
​8620 Kjellerup

CVR: 27523897​

Telefon: 86 88 81 70

E-mail: kurt@kkpederstrup.dk

Links